Filozofija

 

Kot proizvajalec klasičnega in inovativnega pohištva, igrač in dodatkov sodi Roba med redke celovite ponudnike v svoji panogi. S prilagodljivim pohištvom, ki raste z otrokom, mehkim tekstilom in dodatki stavijo na kreativno oblikovanje, kakovost, udobje in preizkušeno varnost ter izkazujejo srce in profil za mlade družine.

 

Roba pomeni 


Skupni trenutki

Skupni trenutki

Naš logotip pripoveduje

Roba – za trenutke bližine med starši in otrokom. Kaj je tisto, kar se obojih dotakne na enak način? To je skupno doživetje in odkrivanje. Čas, ko se odrasli in malčki vse bolj spoznavajo in neločljivo opazujejo svet. Roba pozna te trenutke sreče in jih spremlja s svojimi izdelki.


med otrocimed otroci

Kaj si želijo otroci?

Zanje je pomembna pozornost odraslih. Svoj čas želijo preživeti z velikimi in prav tako si želijo njihove podpore. Otroci želijo igrati življenje.


in staršiin starši

Kaj je važno za starše?

Matere in očetje seveda želijo narediti vse prav, hočejo najboljše za razvoj malčkov. Da se dobro počutijo in se dobro razvijajo. Svojim otrokom hočejo pomagati, da bi razumeli svet.


z dobrimi idejami.z dobrimi idejami

Roba, vir idej.

Z izdelki, primernimi za določeno obdobje in iznajdbami, polnimi domišljije, spremljamo otroke od prvega koraka, ki ga kot čisto majčkeni naredijo v življenju, vse do odraščajoče dobe.

.

 

O Robi   I   Srčen pozdrav   I    Filozofija podjetja   I    Vrednote   I   Tradicija in razvoj

Nalagam ...