Odkrijmo otroški svet

Dragi starši, drage stranke

Kaj je lepšega od zadovoljnega in srečnega otroka? S to temo se podjetje Roba GmbH ukvarja že več kot osem desetletij. Blagovna znamka Roba predstavlja visokokakovostno in inovativno otroško pohištvo z ustreznim tekstilom, izdelanim z ljubeznijo, in klasične, poučne lesene igrače. Naš najvišji cilj sta varnost in zadovoljstvo naših majhnih strank in s tem tudi vseh tistih, ki jih imajo radi.

Ker se Roba zaveda svoje posebne odgovornosti, sta za nas kakovost in varnost izdelkov vedno na prvem mestu. Zato izdelujemo izključno izdelke iz preizkušenih, nestrupenih in okolju prijaznih materialov. Poleg znanih pečatov kakovosti Združenja za tehnični nadzor (TÜV) in modrega angela vse uporabljene materiale redno dodatno testiramo v neodvisnih inštitutih.

Za nas je naš poklic tudi poklicanost. Sami smo starši in stari starši ter vemo, da je zaupanje med otrokom in starši najpomembnejše od vsega, kar je. Z veliko mero odgovornosti in kreativnosti si nenehno zamišljamo nove stvari, s katerimi bi lahko še polepšali vsakdanje ravnanje staršev z njihovimi malčki. Saj nam pravzaprav gre predvsem za to, da z izdelki Roba polepšamo doživljanje čudovitih trenutkov bližine.

Za trgovanje nam je pomembno, da Vam ponudimo obsežen program izdelkov iz ene roke. Storitveno naravnano razmišljanje in prodaja, ki stremi k širitvi ponudbe, sta dragocen sestavni del naše družine Roba. Za Vas tudi dolgoročno izpopolnjujemo naš portfelj, da bi dojenčka in otroka opremili za vsakdanje potrebe.

Kot lastniki poosebljamo te vrednote, kot je to že leta 1927 Robert Baumann, po katerem naša blagovna znamka še danes nosi svoje ime.

 

Srčen pozdrav,

                         Vaša družina Thimm

druzina Thimm

 

O Robi   I   Srčen pozdrav   I    Filozofija podjetja   I    Vrednote   I   Tradicija in razvoj

Nalagam ...