Vrednote

 

Roba pomeni 


INOVACIJE

Inovacije

 Z veliko mero odgovornosti in kreativnosti nenehno razmišljamo, kako vi lahko Vam in Vašim otrokom polepšali vsakdan. V naših izdelkih boste odkrili številne domiselne ideje in detajle. V lastnem oddelku za oblikovanje izdelkov dnevno razvijamo, testiramo in izdelujemo izdelke z blagovno znamko z najvišjimi standardi kakovosti, udobja in varnosti.


KVALITETOKvaliteta

Na podlagi več kot 85 let izkušenj vemo, kaj je bistveno pri izdelovanju pohištva. Zato že pri konstruiranju izdelkov pozornost namenjamo posebej preprosti montaži, kakovostni izbiri materialov, da bo lahko vaš naraščaj z veliko radosti, udobja in z največjo možno varnostjo odkrival otroške svetove roba!


VARNOST

Varnost

V okviru razvoja oz. izdelave so na prvem mestu zdravje Vašega otroka, smotrnost in dolga življenjska doba izdelka, ki je okolju prijazen. Zato so naši izdelki proizvedeni skladno z aktualnimi normami Združenja za tehnični nadzor (TÜV) in nosijo pečat kakovosti EPH Razvojnega in preizkusnega laboratorija za lesne tehnologije iz Dresdna ter pečat »Modrega angela«.

 

O Robi   I   Srčen pozdrav   I    Filozofija podjetja   I    Vrednote   I   Tradicija in razvoj

Nalagam ...