SET "Adam&Sovica" (posteljica, posteljnina, ležišče)

Dobavni čas: 1-3 tedne


325,74 €

Komplet vsebuje:


- posteljico Lukas bela 70x140 cm,


- 4-delno posteljnino,


- palico za baldehin,


- ležišče.Robina kombinirana posteljica Lukas 70x140 cm je idealna tako za vašega dojenčka kakor za malčka, saj poskrbi za miren in brezskrben spanec. Z že vključenimi elementi se postelja lahko spremeni v junior posteljo, kar zagotavlja dolgo uporabo. Višino kombinirane otroške je mogoče povečati (3-stopenjski sistem), postelja je opremljena tudi s tremi varnostnimi ograjicami, ki jih je možno sneti. Posteljo odlikuje kombinacija tehnične dovršenosti, odličnih materialov in klasičnega stila.

V starosti do 10 let otrok preživi dnevno 10-13 ur v postelji . Da bi zagotovili zdrav razvoj vašega malčka, posteljica vsebuje kakovostno antialergijsko ležišče.

Dojenčki so še posebej radi obdani z mehkimi, toplimi in udobnimi predmeti. Vaš malček se bo v kakovostni otroški posteljnini počutil še posebej prijetno in udobno. Posteljnina Roba je izdelana iz 100% bombaža, ki je prijeten na dotik in prijazen do otroške nežne kože. Posteljnino odlikujejo mehkoba, zračnost in voljnost, ki bo vašega otoka popeljala v svet sanj. Bombaž zelo učinkovito odvaja telesno vlago v prostor in s tem ustvarja svežo spalno klimo v otroški sobi. Posteljnina vključuje prevleko za odejo in vzglavnik, obrobo za posteljico ter mrežico za komarje. Obloga za posteljico pričara otroku varno in prijetno gnezdece. Z pripadajočo tanko mrežico se bo vaš otrok počutil varno in udobno. Robina posteljnina se ujema z ostalimi tekstilnimi izdelki (igralna podloga, igralni centri, previjalne podloge, spalne vreče) v otroški sobici, kar pričara harmonijo in poskrbi za poskrbi za udobno počutje v otroški sobici.

Komplet vsebuje:

- posteljico Lukas bela 70x140 cm, ki se lahko spremeni v junior posteljo,

- 4-delno posteljnino (prevleko za vzglavnik (40x60 cm) in prevleko za odejo (100x135 cm), obrobo za posteljico in baldehin),

- palico za baldehin,

- ležišče.

Dolžina 153
Širina 79,2
Višina 152
Material Tekstil: 100% bombaž, polnilo: poliester, Les: vezane plošče
Nalagam ...