Otroška soba ALENJA set1

Dobavni čas: 1-3 tedne


Ships torek, avgust 3 if ordered in the next 1 day, 13 hours and 52 minutes!

631,96 €

Otroška soba je sestavljena iz:


- 2-delne omare 90 x 50 x 190 cm (1621754),


- previjalne komode 90 x 75,5/39,5 x103 cm (1711754),


- kombinirane otroške posteljice 70 x 140 cm (1911754).

Garderobna omara 'Alenja' je zelo prostorna in nudi veliko prostora za shranjevanj otroških oblačil. Zaradi preprostega stila in dekorja v barvi bora, bo brez težav našla svoj prostor tudi v mladinski sobi. V stilu kakovostnega dekorja so pohištvena vrata in predali opremljeni s sistemom za tiho in nežno zapiranje, kar omogoča večjo varnost otroškega pohištva. Omara vsebuje tri police in eno obešalno palico.

Komoda za previjanje 'Alenja' je opremljena s previjalno mizico, ki ponuja dodatno zaščito in jo je po potrebi mogoče odstraniti. Zaradi preprostega stila in dekorja v barvi bora, bo brez težav našla svoj prostor tudi v mladinski sobi. V stilu kakovostnega dekorja so pohištvena vrata opremljeni s sistemom za tiho in nežno zapiranje, kar omogoča večjo varnost otroškega pohištva Komoda ima dvoje vrat ter dve polici, ki vam bo nudila več kot dovolj prostora za shranjevanje stvari vašega otroka. Skupaj z mehko Roba previjalno podlogo, se previjalni predalnik spremeni v varno in udobno previjalno postajo.

Kombinirana otroška posteljica 'Alenja' je opremljena z zaščitno ograjico (3 stranice), višino pa je mogoče nastaviti (3-stopenjski sistem). S pomočjo vključenih pohištvenih elementov za razširitev, lahko otroško posteljico enostavno spremenite v junior posteljo. Preprost design pohištva lahko dopolnite s tekstilnimi izdelki Roba v nežnih pastelnih odtenkih ali pa z dekorjem v močnejših barvah.

Dolžina Ne
Širina Ne
Višina Ne
Material OMARA: Okvir: melaninska plošča, vrata: melaninska plošča, zadnja stranica: HDF plošča (lakirana), dno: melaninska plošča, ročaji: kovina, KOMODA: Okvir: melaninska plošča, vrata: melaninska plošča, zadnja stranica: HDF plošča (lakirana), dno: melaninska
Nalagam ...