Otroška soba CAMBINO CITY set 1

Dobavni čas: 1-3 tedne


Ships torek, avgust 3 if ordered in the next 1 day, 12 hours and 48 minutes!

1.160,83 €

Otroška soba je sestavljena iz:


- 2-delne omare 90 x 55 x 190 cm (45161),


- previjalne komode 94 x77/43 x 100 cm ( 45171),


- kombinirane otroške posteljice 70 x 140 cm (45191).

Kolekcija 'Cambino City' je privlačna zaradi svoje preproste elegance. Posebnost Roba otroških sob predstavljajo spuščene odprtine za ročaje na sprednjih stranicah pohištva. Bele ročaje je mogoče z barvnim lepilni trakom v rdeči ali zeleni barvi ter v imitaciji hrasta ali oreha individualno opremiti. V stilu kakovostnega dekorja so pohištvena vrata in predali opremljeni s sistemom za tiho in nežno zapiranje, kar omogoča večjo varnost otroškega pohištva. Garderobna omara z dvojnimi vrati 'Cambino City' ne zaseda veliko prostora, zaradi svojega elegantne oblike v belem dekorju pa jo je mogoče umestiti tudi v mladinsko sobo. Omara vsebuje dva predala, dvoje vrat, eno polico in palico za obešanje.

Ozki predalnik za previjanje 'Cambino City' je opremljen s previjalno mizo, ki jo je po potrebi mogoče odstraniti. v stilu kakovostnega dekorja so pohištvena vrata in predali opremljeni s sistemom za tiho in nežno zapiranje, kar omogoča večjo varnost otroškega pohištva.  Z dodatno dobavljivim stranskim predalom ( Art.- Nr. 45125) je možno predel pod previjalno mizico optimalno izkoristiti in ustvariti dodaten prostor za shranjevanje. Skupaj z mehko Roba previjalno podlogo, se previjalni predalnik spremeni v varno in udobno previjalno postajo.

Kombiniranao otroško postelja 'Cambino City' je mogoče naročiti z dodatnimi stranicami (Art.-Nr. 45111), ki omogočajo predelavo otroške postelje v mladinsko. Višino bele kombinirane otroške postelje je možno nastaviti ( 3-stopenjski sistem), postelja je opremljena tudi z varovalno ograjico (3 stranice). Preprost design pohištva lahko dopolnite s tekstilnimi izdelki Roba v nežnih pastelnih odtenkih ali pa z dekorjem v močnejših barvah.

Dolžina Ne
Širina Ne
Višina Ne
Material Omara:
Nalagam ...