Otroška soba CASTELLO set 1

Dobavni čas: 1-3 tedne


1.129,72 €

Otroška soba je sestavljena iz:


- 2-delne omare106x55x190 cm (52461),


- previjalne komode 94x75x105 cm (52471),


- kombinirane otroške posteljice 70x140 cm (52491).

Kolekcijo 'Castello' odlikuje kombinacija tehnične dovršenosti, odličnih materialov in klasičnega stila.

2-delna garderobna omara nudi veliko prostora za shranjevanje, vrata omare in predalov odlikuje sistem tihega zapiranja. Omara vsebuje predal, dvoje vrat, eno polico in palico za obešanje.

Ozka previjala komoda je opremljena s prevajalno mizico, ki jo je po potrebi mogoče odstraniti. Vrata komode in predale odlikuje t.i. sistem tihega zapiranja. Komoda ima dvoje vrat ter en velik prostor, ki vam bo nudil več kot dovolj prostora za shranjevanje stvari vašega otroka. Z mehko previjalno podlogo Roba se previjalna mizica spremeni v varno in udobno previjalno postajo.

Višino bele kombinirane otroške postelje je možno nastaviti ( 3-stopenjski sistem), postelja je opremljena tudi z varovalno ograjico (3 stranice), ki jih je možno sneti. Z dodatno dobavljivimi elementi za rekonstrukcijo (Art.-Nr. 52411) je posteljico možno spremeniti v junior posteljo in tako podaljšati njeno uporabo. Posteljica ima vključene letvice, ter deljiv zgornji in spodnji posteljni element. Preprost design pohištva lahko dopolnite s tekstilnimi izdelki Roba v nežnih pastelnih odtenkih ali pa z dekorjem v močnejših barvah.

Dodatno pohištvo je možno dokupiti. Možen nakup tudi posameznih delov.

Dolžina /
Širina /
Višina /
Material OMARA: Okvir: melaninska plošča, vrata:melaninska plošča, zadnja stranica: HDF plošča (lakirana), dno: melaninska plošča, ročaji: plastika, PREVIJALNA KOMODA: Okvir: melaninska plošča, vrata: MDF plošče (lakirana), zadnja stranica: HDF plošča (lakirana),
Nalagam ...