Otroška soba LENI set1

Dobavni čas: 1-3 tedne


Ships torek, avgust 3 if ordered in the next 1 day, 14 hours and 42 minutes!

837,04 €

Otroška soba je sestavljena iz:


- 2-delne omare 90 x 50 x 199 cm (49561),


- previjalne komode 100x 76/40 x100 cm (49571),


- kombinirane otroške posteljice 70 x 140 cm (49591).

Roba otroško pohištvo serije 'Leni' v beli in lesni kombinaciji hrasta pričara harmonijo in veselje v otroški vsakdan. Preprost design pohištva lahko dopolnite s tekstilnimi izdelki Roba v nežnih pastelnih odtenkih ali pa z dekorjem v močnejših barvah. Harmonična kombinacije bele in barva hrasta dopušča številne kombinacije, sestavo pohištva pri seriji 'Leni' pa lahko izberete glede na velikost bivalnega prostora. Sistem tihega zapiranja omogoča nežno in tiho zapiranje omarnih vrat in predalov. Garderobna omara z dvema vratoma vključuje podolgovat garderobni obešalnik in polico. Omara je zelo prostorna, na vgrajen obešalnik pa lahko obesite otroške oblekice, kar omogoča varčno izrabo garderobnega prostora.

Previjalna komoda 'Leni' je opremljen s snemljivo previjalno mizico, z dodatnim stranskim predalnikom pa lahko omarico razširite. Sistem tihega zapiranja omogoča nežno in tiho zapiranje omarnih vrat in predalov. Z mehko previjalno podlogo Roba se previjalna mizica spremeni v varno in udobno previjalno postajo. Komoda ima dvoje vrat, eno polico ter velik predal, ki vam bo nudil več kot dovolj prostora za shranjevanje stvari vašega otroka.

 Kombinirana otroška posteljica 'Leni' (70x140 cm) je opremljena z zaščitno ograjico (3 stranice), višino pa je mogoče nastaviti (3-stopenjski sistem). S pomočjo vključenih pohištvenih elementov za razširitev, lahko otroško posteljico enostavno spremenite v mladinsko posteljo.

Dolžina Ne
Širina Ne
Višina Ne
Material Omara: Okvir : melaninska plošča, vrata: melaninska plošča, zadnja stranica: HDF plošča (lakirana), dno: melaninska plošča, ročaji: kovina
Nalagam ...