Otroška soba MAREN set1

Dobavni čas: 1 - 3 tedne


Ships torek, avgust 3 if ordered in the next 1 day, 13 hours and 10 minutes!

661,97 €

Otroška soba je sestavljena iz:


- 2-delne omare 52x88x190 cm (38661),


- previjalne komode 75x88x98 cm (38671),


- kombinirane otroške posteljice 70x140 cm (38691).

Roba otroško pohištvo serije 'Maren' je oblikovano v belem dekorju. Preprost design dopolnjujejo ozki in podolgovati kovinski ročaji. Garderobna omara z dvema vratoma 'Maren' vključuje dva podolgovata garderobna obešalnika in 1 polico. Omara je zelo prostorna, na vgrajena obešalnika pa lahko obesite otroške oblekice, kar omogoča varčno izrabo garderobnega prostora.

Ozki predalnik za previjanje 'Maren' je opremljen s previjalno mizico, ki ponuja dodatno zaščito in jo je po potrebi mogoče odstraniti. Komoda ima dvoje vrat ter en velik prostor, ki vam bo nudil več kot dovolj prostora za shranjevanje stvari vašega otroka. Skupaj z mehko Roba previjalno podlogo se komoda spremeni v varno in udobno previjalno postajo.

Kombinirana otroška posteljica 'Maren' (70x140 cm) je opremljena z zaščitno ograjico (3 stranice), višino pa je mogoče nastaviti (3-stopenjski sistem). S pomočjo vključenih pohištvenih elementov za razširitev, lahko otroško posteljico enostavno spremenite v junior posteljo. Preprost design pohištva lahko dopolnite s tekstilnimi izdelki Roba v nežnih pastelnih odtenkih ali pa z dekorjem v močnejših barvah.

Dolžina /
Širina /
Višina /
Material Otroška posteljica: Ležišče: vezana plošča, ogrodje melaninske plošče, stranice: vezane plošče, odstranljive stranice: melaninske plošče, OMARA: Okvir: melaninska plošča, vrata: MDF plošče (lakirana), zadnja stranica: HDF plošča (lakirana), dno: melaninsk
Nalagam ...