Otroška soba PIA set 1

Dobavni čas: 1-3 tedne


1.364,57 €

Otroška soba je sestavljena iz:


- 3-delne omare 55x135x193 cm (60962)


- previjalne komode 78x94x102 cm (60971)


- kombinirane otroške posteljice 70x140 cm (60991)

Ta otroška soba združuje poseben design in tehnično dovršenost. Pohištvo je opremljeno s integriranim sistem t.i. tihega zapiranja. Integrirani okvirji za slike na vratih omare pa so prava paša za oči. Osebne fotografije, ki krasijo izbrane kose pohištva, spremenijo navadno pohištvo v unikatne kose. Posebnost Roba otroškega pohištva iz serije 'Pia' je dekorativni vzorec v lesni barvi 'Sanremo Eiche'.

3-delna garderobna omara nudi veliko prostora za shranjevanje, vrata omare in predal odlikuje sistem tihega zapiranja. Omara vsebuje dva predala in šest polic. Otroške oblekice lahko obesite na podolgovat garderobni obešalnik, kar omogoča varčno izrabo garderobnega prostora.

Komoda 'Pia' je opremljena s previjalno mizico. Z Roba stranskim regalom 'Pia' (Art.-Nr. 60925) lahko zapolnite prazen prostor zraven previjalne komode in tako ustvarite dodaten prostor za shranjevanje. Previjalna komoda "Pia" ima ena vrata, tri velike predale, ki vam bodo nudil več kot dovolj prostora za shranjevanje stvari vašega otroka. Skupaj z mehko Roba previjalno podlogo se komoda spremeni v varno in udobno previjalno postajo.

 Kombinirana otroška postelja (70X140 cm) je opremljena z varovalno ograjico, višino pa je mogoče poljubno nastaviti (3-stopenjski sistem). Z dodatnimi razširitvenimi elementi (Art.-Nr. 10011 WE) lahko posteljico v trenutki spremenite v »Junior« posteljo. Potrebujete več prostora za shranjevanje? Dodatni posteljni predal (Art.-Nr. 10004WE) lahko kombinirate s posteljo 'Pia' ter pridobite dodaten prostor za shranjevanje. Preprost design pohištva lahko dopolnite s tekstilnimi izdelki Roba v nežnih pastelnih odtenkih ali pa z dekorjem v močnejših barvah.

Dodatno pohištvo je možno dokupiti. Možen nakup tudi posameznih delov.

Dolžina /
Širina /
Višina /
Material OMARA: Okvir : melaninska plošča, vrata: melaninska plošča, zadnja stranica : HDF plošča (lakirana) , talna obloga : melaninska plošča , ročaji: kovina, PREVIJALNA KOMODA: Okvir : melaninska plošča, vrata: melaninska plošča, zadnja stranica : HDF plošča
Nalagam ...