Otroška soba ROCK STAR BABY

Dobavni čas: 1-3 tedne


2.011,78 €

Otroška soba je sestavljena iz:


- 2-delne omare 57x113x190 cm (60962),


- previjalne komode 77x105x105 cm (38171),


- kombinirane otroške posteljice 70x140 cm (38192.

Zavesa je dvignjena, oder pa pripravljen: otroška soba 'Rock Sar Baby' je idealna izbira za majhne rock zvezdnike! Ta sodobna kolekcija je sinonim za brezčasen design v novi preobleki. Alternativna izbira tradicionalnih elementov oblikovanja, interpretira klasične pristope v novi luči in svoj navdih v celoti črpa iz rock glasbe. Pohištveno kolekcijo je oblikoval Tico Torres, bobnar legendarne skupine Bon Jovi. 'Rock Star Baby' kolekcijo odlikuje brezčasen design: rdeče zvezde poudarjajo harmonično kombinacijo belih, sivih in temno sivih barvnih odtenkov. Monogrami, kakovostne vezenine in preostali oblikovni elementi pa dajejo pohištvu poseben izgled."

Ta otroška soba združuje poseben design in tehnično dovršenost. Pohištvo je opremljeno s integriranim sistem t.i. tihega zapiranja. Garderobna omara 'Rock Star Baby' je izjemno prostorna in nudi dovolj prostora za shranjevanje otroških oblačil. Omara vsebuje predal, dve obešalni palici in tri police.

Previjalna komoda "Rock Star Baby" ima tri velike predale, ki vam bodo nudil več kot dovolj prostora za shranjevanje stvari vašega otroka. Skupaj z mehko Roba previjalno podlogo, se previjalni predalnik spremeni v varno in udobno previjalno postajo.

Kombinirana otroška posteljica je opremljena z zaščitno ograjico (2 stranici), višino pa je mogoče nastaviti (3-stopenjski sistem). S pomočjo vključenih pohištvenih elementov za razširitev, lahko otroško posteljico enostavno spremenite v junior posteljo. (posteljnina ni všteta v ceno)

Dodatno pohištvo je možno dokupiti. Možen nakup tudi posameznih delov.

Dolžina /
Širina /
Višina /
Material Ne
Nalagam ...