Posteljnina "Adam&Sovica" 4-delna

Dobavni čas: 1-3 tedne


82,96 €

Roba tekstilni izdelki pomagajo vašemu otroku odkrivati svet okoli sebe in omogočijo veliko lepih skupnih trenutkov s starši in vrstniki. Posteljnina Roba je izdelana iz 100% bombaža, ki je prijeten na dotik in prijazen do otroške nežne kože. Posteljnino odlikujejo mehkoba, zračnost in voljnost, ki bo vašega otoka popeljala v svet sanj. Bombaž zelo učinkovito odvaja telesno vlago v prostor in s tem ustvarja svežo spalno klimo v otroški sobi. Obroba za posteljico pričara otroku varno in prijetno gnezdece. S pripadajočo tanko mrežico se bo vaš otrok počutil varno in udobno. Robina posteljnina se ujemajo z ostalimi tekstilnimi izdelki (igralna podloga, igralni centri, previjalne podloge, spalne vreče) v otroški sobici, kar pričara harmonijo in poskrbi za udobno počutje v otroški sobici.


Štiridelna posteljnina vključuje prevleko za vzglavnik (40x60 cm), prevleko za odejo (100x135 cm), obrobo za posteljico in baldehin.

Roba tekstilni izdelki pomagajo vašemu otroku odkrivati svet okoli sebe in omogočijo veliko lepih skupnih trenutkov s starši in vrstniki. Dojenčki so še posebej radi obdani z mehkimi, toplimi in udobnimi predmeti. Vaš malček se bo v tej kakovostni otroški posteljnini počutil še posebej prijetno in udobno. Posteljnina Roba je izdelana iz 100% bombaža, ki je prijeten na dotik in prijazen do otroške nežne kože. Posteljnino odlikujejo mehkoba, zračnost in voljnost, ki bo vašega otoka popeljala v svet sanj. Bombaž zelo učinkovito odvaja telesno vlago v prostor in s tem ustvarja svežo spalno klimo v otroški sobi. Posteljnina vključuje prevleko za odejo in vzglavnik, obrobo za posteljico ter baldehin. Obloga za posteljico pričara otroku varno in prijetno gnezdece. S pripadajočo tanko mrežico se bo vaš otrok počutil varno in udobno. Robina posteljnina se ujemajo z ostalimi tekstilnimi izdelki (igralna podloga, igralni centri, previjalne podloge, spalne vreče) v otroški sobici, kar pričara harmonijo in poskrbi za udobno počutje v otroški sobici.

Štiridelna posteljnina vključuje:

- prevleko za vzglavnik (40x60 cm),

- prevleko za odejo (100x135 cm),

- obrobo za posteljico in

- baldehin.

Dolžina 135
Širina 100
Višina /
Material Tekstil: 100% bombaž, Polnilo: poliester
Nalagam ...