Previjalna komoda "Gabriella"

Dobavni čas: 1-3 tedne


189,10 €
Roba otroško pohištvo serije 'Gabriella' v beli in lesni kombinaciji hrasta pričara harmonijo in veselje v otroški vsakdan. V kombinaciji z Roba tekstilnimi izdelki v pastelnih ali močnejših barvnih odtenkih se otroška soba spremeni v pravo oazo miru in udobja. Harmonična kombinacije bele in barva hrasta dopušča številne kombinacije, sestavo pohištva pri seriji 'Gabriella' pa lahko izberete glede na velikost bivalnega prostora.
Široki predalnik za previjanje je opremljen s previjalno mizico, ki jo je po potrebi mogoče odstraniti. Tako se previjalna miza kasneje uporabi kot predalnik. Komoda ima ena vrata s polico, dva predala ter velik prostor, ki vam bo nudil več kot dovolj prostora za shranjevanje stvari vašega otroka.
Roba otroško pohištvo serije 'Gabriella' v beli in lesni kombinaciji hrasta pričara harmonijo in veselje v otroški vsakdan. V kombinaciji z Roba tekstilnimi izdelki v pastelnih ali močnejših barvnih odtenkih se otroška soba spremeni v pravo oazo miru in udobja. Harmonična kombinacije bele in barva hrasta dopušča številne kombinacije, sestavo pohištva pri seriji 'Gabriella' pa lahko izberete glede na velikost bivalnega prostora. Široki predalnik za previjanje je opremljen s previjalno mizico, ki jo je po potrebi mogoče odstraniti. Tako se previjalna miza kasneje uporabi kot predalnik. Komoda ima ena vrata s polico, dva predala ter velik prostor, ki vam bo nudil več kot dovolj prostora za shranjevanje stvari vašega otroka.
Dolžina 117
Širina 75 / 39 (brez previjalne mize)
Višina 98
Material Okvir: melaninska plošča, vrata: melaninska plošča, zadnja stranica: HDF plošča (lakirana), dno: melaninska plošča, ročaji: plastika
Nalagam ...